Pretraga

 


 

 

 

 

 

Extreme predstavio novi 802.11ac Access Point

Extreme predstavio novi 802.11ac Access PointKompanija Extreme Networks već neko vreme predstavlja lidera na polju Wi-Fi i BYOD tehnologija. Ovaj put predstavili su nam još jedan u nizu wireless AP uređaja na koji podržava 802.11ac standard. Radi se modelu IdentiFi 3865 za outdoor upotrebu. Kako sami kažu, u pravom trenutku, za sve one koji svoj posao žele da iznesu iz kancelarija na otvoreno jer dolazi leto. Naravno radi se o uređaju koji podržava oba frekventna opsega, 2.4 GHz kao i 5GHz. 

Nova Mozilla Firefox 29

Nova Mozilla Firefox 29Pojavila se prvo početkom godine u trial obliku, da bi od pre par dana verzija 29 izašla kao zvanična verzija. Oni koji nisu dobili poruku da mogu svoje Firefox browser da ažuriraju mogu to da urade poznatom putanjom Help - About Firefox. Ostaje pitanje da li trebate da ažurirate verziju 28 ili neku raniju?

5 cool stvari koje možete da radite sa svojim Windows 8.1 telefonom

5 cool stvari koje možete da radite sa svojim Windows 8.1 telefonomBilo je zaista naivno očekivati da će Microsoft tek tako prepustiti tržište smartphone uređaja i operativnih sistema za njih. Dokaz je bila pre svega akvizicija kompanije Nokia i  izbacivanje na tržište novih Lumia modela. Pored superiornog harware-a modela Lumia 1020, praćenog neshvatljivo dobrom kamerom od 41MP, Microsoft je dodatno unapredio aplikacije za Windows Phone 8.1. Evo 5 funkcionalnosti na koje treba obratiti pažnju.

IoE i Cisco Security

IoE i Cisco SecurityBezbednost računarskih mreža i uređaja uopšte je najveći izazov sa kojim se danas suočava ICT industrija. Cisco gotovo iz dana u dan donosi novitete na tom polju. Pogledajte prezentaciju na kojoj učestvuju John Chambers, predsednik i CEO kompanije Cisco, kao i Jim Grubb, Chief Demonstration Officer. U pitanju je demonstracija koja pokazuje kako Cisco Security pomaže u odbrani od novih i različitih napada u vreme kada sve više uređaja postaje globalno povezano.

Gmail ugasio stari Compose inteface

Gmail ugasio stari Compose intefaceOktobra prošle godine Gmail je lansirao novi izgled Compose interface-a za svoje korisnike. Od tada dodao je dosta stvari koje su postojale u prošloj verziji, kao što su emotions, zakazivnje sastanaka preko maila i naravno full screen opciju, koja je izgledom najbliža staroj verziji. Svo to vreme Google nam je ostavljao mogućnost da se vratimo korak u nazad i koristimo staru verziju Compose interface-a.