Pretraga

Najnoviji IT oglasi

 


 

 

 

 

 

5 cool stvari koje možete da radite sa svojim Windows 8.1 telefonom

Ocena korisnika:   / 0
NajlošijeNajbolje 

5 cool stvari koje možete da radite sa svojim Windows 8.1 telefonomBilo je zaista naivno očekivati da će Microsoft tek tako prepustiti tržište smartphone uređaja i operativnih sistema za njih. Dokaz je bila pre svega akvizicija kompanije Nokia i  izbacivanje na tržište novih Lumia modela. Pored superiornog harware-a modela Lumia 1020, praćenog neshvatljivo dobrom kamerom od 41MP, Microsoft je dodatno unapredio aplikacije za Windows Phone 8.1. Evo 5 funkcionalnosti na koje treba obratiti pažnju.

1. Social media integration

Sa Windows 8.1 možete pogurati update simultano na LinkedIn, Facebook i Twitter samo jednim klikom.

2. People Hub

People Hub se ne ponaša samo kao vaš adresar već kosloliduje update svih vaših kontakata sa Facebook-a, Twitter-ai Windows Live-a u jedan feed.

3. Office integration

Kao što se moglo i očekivati Office je duboko integrisan u Windows 8.1 i besplatan za korisnike Lumia platforme. No to nije sve. Office Hub je alatka koja omogućava pregled i uređivanje Word, Excel, PowerPoint i OneNote fajlova. Microsoft OneDrive će se pobrinuti da sve to bude sačuvan, sinhronizovano i uvek dostupno kroz cloud na raznim platformama.

4. Live Tiles

Live Tiles platforma nastavlja da postavlja windows 8.1 ispred konkurencije. WP8 ekran vam dozvoljava da "pinujete" šta god da vam je važno, bilo to socijalne mreže ili aplikacije za pregled fotografija.

5. Word Flow

Word Flow je aplikacija ugrađena u u tastaturu, koja predviđa reči koje želite da otkucate. Kako to kažu čelnici Microsoft-a, od sad nemorate da kucate slovo po slovo, već reč po reč. Doduše, ovo već postoji na Android OS- kroz Swiftkey ili Swype aplikacije ali je svakako vredno pomena.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži